Zondagsbrunch

Iedere zondag van 10.30 - 13.00 uur lekker aanschuiven en genieten van een uitgebreide brunch.

€ 25,00 p.p.
zondagsbrunch tubbergen troubadour kinderen

Om te beginnen serveren wij iedereen een heerlijk kopje soep, waarbij je kunt kiezen tussen twee soorten huisgemaakte soep.

Vervolgens kan iedereen van ons uitgebreide buffet zelf het vervolgmenu samenstellen. Hierbij heb je ruime keuze uit verse broodjes, wit en bruin brood, diverse soorten vleeswaren, salade, kaas en zoet beleg. Daarnaast bereiden onze koks een aantal heerlijke gevulde wraps, sandwiches en/of broodtaarten voor die je zo kant en klaar kunt meenemen. Ook aan de liefhebbers van zoetigheid is gedacht, in de zoete hoek vind je dan ook diverse huisgemaakte lekkernijen. Uiteraard ontbreekt ook het warme deel niet. Een boerenomelet, kroket, saté en frietjes zijn hierbij vaste onderdelen. Daarnaast zijn er wekelijks variërende warme gerechten. Tot slot kan iedereen als toetje een bakje yoghurt, kwark, fruit of één van onze huisgemaakte desserts pakken van het buffet.

De dranken koffie, thee, melk, jus d'orange en ranja kun je onbeperkt inschenken.

De prijs voor deze brunch bedraagt € 25,00 p.p.
Kinderen van 4-11 jaar € 12,50 p.p.
kinderen van 0-3 jaar gratis

Tijdens feestdagen, Moederdag en Vaderdag gelden er andere prijzen voor onze brunch. Op 23 en 30 juni 2024 en in de maanden juli, augustus en september serveren wij geen brunch. Reserveren voor daarna is op dit moment nog niet mogelijk.


Reserveer hier voor de zondagsbrunch

NB. Reserveren op zaterdag na 17.00 uur voor de eerst volgende zondag kan alleen telefonisch. Online reserveringen worden dan niet meer in behandeling genomen. Tijdens feestdagen, Moederdag en Vaderdag gelden er andere prijzen voor onze brunch. Op 23 en 30 juni 2024 en in de maanden juli,augustus en september serveren wij geen brunch. Reserveren voor daarna is op dit moment nog niet mogelijk.
Datum *
Tijd *